/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Un tânăr de 27 de ani s-a stins în urma unui accident produs într-o localitate din Telenești

missing
15 februarie 2021, ora 22:56

Un tânăr de 27 de ani s-a stins, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent cu un alt vehicul la ieșire din localitatea Negureni, raionul Telenești. S-a întâmplat luni, 15 februarie.

Potrivit poliției, un bărbat de 34 de ani, originar din Florești, conducând automobilul de marca Volkswagen, pe traseul R14 în apropiere de localitatea Negureni, având pasageri patru consăteni de-ai săi, s-a tamponat frontal cu un Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 60 ani, originar din Telenești, care a ieșit de pe un drum secundar pe traseul R14, fără ca să se asigure.

Ca urmare, unul din pasagerii din Volkswagen a decedat în drum spre spital, iar ceilalți bărbați au fost transportați la Spitalul Raional din Telenești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram