(video) De ziua lui Grigore Vieru, Maia Sandu încurajează copiii să îi spună care sunt cărțile lor preferate: „Aștept scrisorile voastre”

Maia Sandu

Președinta Maia Sandu a îndemnat copiii să citească poeziile lui Grigore Vieru și să cunoască biografia acestuia. La fel, președinta a încurajat copiii să îi expedieze pe poșta electronică denumirile cărților preferate, autorii și motivul pentru care iubesc anume acea carte.

„Azi e ziua de naștere a unui poet care îmi place foarte mult – Grigore Vieru. Din păcate, el nu mai este printre noi, dar este omul care a reușit să-și păstreze în suflet copilul pentru toată viața. Vă încurajez să-i cunoașteți poeziile și biografia.

Știu că multora dintre voi le plac cărțile. Poveștile, poeziile, istoriile captivante și aventurile cu eroi și călătorii. Și mie îmi plac – mi-a plăcut să citesc de mică.

De ziua lui Vieru, vreau să-mi spuneți voi ce cărți vă plac. Vă invit să-mi trimiteți scrisori în care să-mi scrieți cine este autorul vostru preferat, care e cartea îndrăgită și de ce vă place ea”, scrie în postarea Maiei Sandu.

Scrisorile, semnate „Cartea mea preferată”, pot fi expediate pe adresa poștală: Președinția Republicii Moldova, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 154, MD-2073, Chișinău sau pe adresa electronică [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente