fbpx

Timpul de așteptare a camioanelor la vama Otaci – cinci ore. Autoritățile ucrainene au interzis aseară deplasarea vehiculelor de mare tonaj

La vama Otaci s-au format rânduri. Sâmbătă seara, autoritățile din țara vecină au interzis intrarea vehiculelor de mare tonaj pe la punctul respectiv de trecere a frontierei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Restricția este cauzată de vântul puternic și formarea sulurilor de zăpadă pe traseul Moghiliov Podolsk – Vinița. Ofițerii de la frontieră din Republica Moldova anunțatu sâmbătă seara că drumul este impracticabil pentru mijloacele de transport marfar.

Pe pagina web a Poliției de Frontieră există probleme de conexiune pentru vizionarea imaginilor de pe camerele web instalate la punctul de traversare a hotarului, respectiv nu puteam vizualiza în timp real câte vehicule se află la fața locului. Totuși, potrivit portalului, așteptarea durează aproximativ cinci ore.

Captură ecran: border.gov.md

Șoferilor de camioane li se recomandă să opteze pentru alte puncte de trecere deschise traficului transfrontalier. Bunăoară, unul dintre cele mai apropiate ar fi cel de la Ocnița.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button