fbpx

update | Noi detalii despre săniușul tragic de la Ialoveni: Copilul care a supraviețuit a fost scos de localnici din apă

(update, ora 14:10)

Olesea Gherman, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, ne-a comunicat mai multe detalii despre săniușul cu final tragic din această dimineață. Potrivit ei, bărbatul decedat avea 61 de ani, iar minorii 4 și 14 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul, însoțit de nepoți, s-a deplasat spre lacul de acumulare din apropierea localității unde s-a întâmplat totul, pentru a vedea cum este gheața.

În timp ce aceștia s-au deplasat la circa 20 de metri de mal, gheața subțire a crăpat, iar toți au căzut în apă. La scurt timp câțiva săteni au salvat pe minorul de 14 ani, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Corpurile neînsuflețite ale bunelului și nepotului de 4 ani au fost extrase de către pompierii din Căinari, Căușeni.

Știrea inițială

Un copil de 4 ani a decedat în timpul săniușului într-o localitate din raionul Ialoveni. Micuțul, împreună cu fratele și bunelul, a ajuns pe un lac înghețat.

Din nefericire, cei trei s-au prăbușit în apă. Conform deschide.md, care face referire la martori oculari, nepotul mai mare a strigat după ajutor, iar cineva care l-a auzit a apelat la Serviciul de Urgență.

Cei doi copii ar fi locuitori ai municipiului Chișinău și se aflau în ospeție la bunei. Celălalt minor, în vârstă de 13 ani, a fost transportat la spital.

Olesea Gherman, ofițera de presă a Inspectoratului local de Poliție, a confirmat informația despre incident pentru ZUGO. Potrivit ei, oamenii legii au fost alertați la ora 10:45, însă vârsta copiilor urmează a fi precizată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button