fbpx

7 activități de Ziua Îndrăgostiților pentru persoanele singure și plictisite de romantică 

14 februarie este sărbătoarea îndrăgostiților, însă dacă te-a plictisit romantismul, inimioarele și cuplurile îndrăgostite, ZUGO îți sugerează o serie de activități pe care să le faci într-o zi de duminică și fără pereche.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În mod tradițional, 14 februarie a devenit sărbătoarea tuturor îndrăgostiților din întreaga lume. Totuși, cei fără pereche nu trebuie să piardă în zadar o zi frumoasă de duminică. Am pregătit șapte activități cu care să te distrezi în singurătate sau cu prietenii tăi de Ziua Îndrăgostiților.

Gătește-ți și organizează o cină liniștită

Pentru unii, gătitul este o activitate cu adevărat relaxantă, iar satisfacția de după, e și mai mare. Găsește o rețetă pe care planifici demult să o încerci, cumpără produsele și apucă-te de gătit, apoi savurează rezultatul muncii tale.

Privește un film sau un serial

Acum e momentul potrivit pentru un film bun sau să începi un serial care demult stă în lista de așteptare. Dacă nu știi pentru ce film să optezi, noi ți-am pregătit o listă pentru inspirație.

Vezi și: vox | Cum își mențin relația amoroasă? Moldovenii, despre sacrificii și compromisuri în dragoste

Citește o carte

Fiecare avem cărți amânate de prea mult timp deja, de aceea, nu mai aștepta motive și semne, doar dedică ziua de 14 februarie lecturii

Cheamă-ți prietenii singuri la o seară cu vin

Poate demult nu ai avut o seară pe care să o petreci în compania prietenilor tăi, cu ceva jocuri de societate și un vin bun, acum e momentul. Nimeni nu spune că 14 februarie e doar despre cupluri și îndrăgostiți, e ziua dragostei, așa că declară-ți dragostea amicală prietenilor.

Mergi la spa, la un salon de frumusețe sau la sală

Orice zi e potrivită pentru grijă și răsfăț, dar 14 februarie e o ocazie specială pentru a-ți spune și demonstra cât de mult te iubești. Ia-ți o zi pentru relaxare și odihnă numai pentru tine.

Găsește cele mai bune evenimente din oraș

Nimeni nu a amânat evenimentele culturale, nici măcar teatrele, de aceea profită de o zi liberă și de libertatea de a decide ce vrei să faci și unde vrei să mergi pe final de săptămână. Dacă nu știi unde să o apuci, avem noi o listă cu piese de teatru.

Petrece o seară cu familia

Dragostea pentru membrii familiei și pentru cei apropiați este necondiționată și nemărginită, de aceea, ce poate fi mai potrivit decât să amintești familiei cât de mult o iubești. Totodată, mai multe activități de mai sus le puteți pune în practică cu rudele.

Vezi și: „Dacă n-ar fi iubirea, m-aş teme de viaţă”. Dragostea, prin ochii lui Grigore Vieru

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button