/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Câteva stații noi de așteptare din Capitală s-au prăbușit la pământ

missing
14 februarie 2021, ora 21:35

Vântul puternic din aceste zile a fost un adevărat test de rezistență pentru stațiile de așteptare instalate recent în capitală. Cel puțin trei dintre ele au fost doborâte la pământ de rafalele de vânt. O stație de așteptare a căzut aseară peste trei mașini care au fost avariate.

Aceste imagini au fost publicate aseară pe o rețea de socializare de către un martor al incidentului. În filmuleț se vede cum stația de așteptare, amplasată pe strada Nicolae Testimițeanu, în apropiere de spitalul Oncologic, s-a răsturnat peste trei automobile parcate în spatele acesteia.

Nu se știe deocamdată dacă de vină ar fi vântul puternic sau lucrările de intalare efectuate, cert este faptul că aceasta nu este unicul caz de acest gen. O altă oprire din sectorul Ciocana s-a probușit ieri.

VALERIU BOLOGAN, ȘEFUL SECȚIEI DE SUDARE: „Fors major din motive climaterice , adică ea a fost instalată foarte bine, vedeți ce se face în Moldova, un vânt foarte puternic.”

Rafalele puternice de vânt au provocat daune și în apropierea Gării de Sud, unde o altă oprire s-a prăbușit. Am încercat să aflăm mai multe detalii de la primăria Chișinău, însă responsabilii ne-au spus că stațiile sunt gestionate de către o agenție de publicitate și lucrările de instalare și întreținere au fost efectuate de către agentul economic.

La rândul lor, reprezentanții companiei nu ne-au răspuns la telefon astăzi. Potrivit meteorologilor, condițiile meteo complicate se vor menține până pe 17 februarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram