/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

missing
14 februarie 2021, ora 22:15

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil, a declarat duminică un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP și citate de Agerpres.

Cei doi mai au un copil, pe Archie, pe care au ales să-l crească departe de Marea Britanie.  Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito, iar Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie.

“A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan luna trecută într-un material publicat de New York Times.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram