image
Sursa foto: jurnal.md

O familie cu trei copii au rămas pe drumuri în această noapte, după ce un incendiu le-a mistuit casa

O familie cu trei copii din satul Zahoreni, Orhei, au rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a mistuit în noaptea de 13 februarie casa și toate bunurile pe care le-au avut.

Maria Stratulat, mama copiilor ne spune că s-a trezit noaptea, în jurul orelor 03:00 când a simțot miros de fum și a văzut că arde o jumătate de casă. Familia are două fetițe cu vârsta de 5 și 8 anișori și un băiețel nou născut. Toți membrii familiei au reușit să se salveze. „Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat nevătămați. Acum stăm la o mătușă. Nu am reușit să scoatem nimic, nici documente, nici hainele copiilor, focul s-a extins foarte repede, a căzut și acoperișul”, ne spune frântă de durere mama copiilor.

Pe facebook, în grupul „Mămici din Orhei”, oameni care au dorit să ajute familia s-au mobilizat și au dus hăinuțe și produse copiilor.

Familia are nevoie la momentul actual în special de produse alimentare, haine și detergenți.

„Pe moment eu nu lucrez, sunt în concediu de maternitate, iar soțul lucrează mecanic auto și posibil, nici el nu va lucra un timp, pentru că trebuie să începem reconstrucția casei. E o mare năpastă pentru noi. Nu avem nici bani pentru construcție. Recent m-am întors de la maternitate”, ne-a mai spus mama copiilor.

Cei care doresc să ajute, pot lua legătura cu familia Stratulat la numărul de telefon 069026022.

focfoc
incendiuincendiu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: