(video) Format nou și explozie de gusturi în bucătăria lui Alexandru Comerzan. Cum arată noul vlog a bucătarului-șef

FotoJet (62)

Alexandru Comerzan este un bucătar-șef bine cunoscut pe piața noastră gastronomică și nu doar, pentru că în 2019, Alexandru a luat premiul cel mare la show-ul românesc „Chef la cuțite”. Totodată, este și participant la proiectul culinar „Artizanii Gustului”, acolo unde mulți dintre voi l-ați cunoscut pentru prima dată.

Iar dacă nu ați avut ocazia încă să gustați într-un restaurant din bucatele preparate de bucătarul-șef Alexandru Comerzan, acest lucru poate fi „reparat” mai repede decât v-ați imaginat. Cum? Privind noul său format de vlog culinar și gătind cu el împreună rețetele pe care vi le prezintă.

Acest vlog o să vă ofere nu doar exemplul unei rețete preparate de un bucătar-șef, ci și o experiență gastronomică, condimentată cu umor și dragoste pentru ceea ce urmează să ajungă în farfuria voastră. Mai mult decât atât, bucătarul pune accent pe rețete simple și accesibile, gătite corect, așa încât rezultatul final să nu fie doar despre a anihila foamea, ci despre a primi plăcerea gustului mâncării. Așadar, în acest vlog, Alexandru va găti rețete inspirate din diferite bucătării ale lumii, începând cu cea moldovenească și ajungând la cea thailandeză. Rețetele vor fi postate vineri, așa încât, fiecare să aibă o doză de inspirație pentru a găti ceva gustos în weekend.

Mai jos, puteți vedea primul filmuleț reformatat al lui Alexandru în colaborare cu echipa de la Six Points Media.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente