Ați auzit de Audi 80 quattro Competition? A fost produs în 2.500 de exemplare, iar unul se vinde în Moldova

Suntem siguri că mulți dintre voi știu despre legendarul deja Audi 80! O mașină deosebit de populară în anii ´90 pe bătrânul continent și un model care poate fi văzut des și acum pe drumurile din Moldova.

Puțini dintre voi știu însă că Audi 80 a avut și o versiune specială. Aceasta a fost asamblată în doar 2.500 de exemplare cu scopul de a omologa modelul de curse ce avea la bază Audi 80 B4 pentru campionatul Super Tourenwagen Cup, care s-a desfășurat între anii 1994-1999.

Astfel s-a născut Audi 80 quattro Competition, o versiune specială care avea sub capotă un motor pe benzină de 2.0 litri ce produce 140 CP. La exterior Audi 80 quattro Competition are aceleași bare de protecție ca și cele de pe Audi S2, farurile au fost luate de pe versiunea cu motor V6, în timp ce pe capacul portbagajului era montat un spoiler sportiv. În interior se găsea un volan în patru spițe, inserții din lemn și scaune sport.

Datorită seriei limitate de exemplare produse, Audi 80 quattro Competition a ajuns foarte rapid în atenția colecționarilor și este la mare căutare în prezent.

De curând, un cititor AutoBlog.MD ne-a atras atenția asupra unui anunț de pe un site de vânzări auto, în care este listat un astfel de automobil. Potrivit informațiilor pe care le avem, mașina se vinde cu 3.000 euro și proprietarul său spune că starea automobilului este ideală.

Bineînțeles, șansele ca un asemenea exemplar să nu treacă pe mâna tunerilor moldoveni au fost destul de slabe. Astfel în interior se poate regăsi o lumină ambientală de culoare roșie, probabil care semnifică caracterul sportiv al modelului 🙂

Și exteriorul nu este în cea mai originală stare, însă dacă ar fi de scăpat de toate accesoriile montate after market și de lucrat un pic asupra acestui exemplar, la sigur s-ar putea ajunge la un rezultat frumos cu acest sedan.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/