/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ O ninsoare „apocaliptică” a pus stăpânire pe Moscova. Stratul de zăpadă este de 56 de centimetri

13 februarie 2021, ora 22:13

O „ninsoare apocaliptică”, potrivit meteorologilor ruşi, a „îngropat” sâmbătă Moscova, sub un strat de zăpadă de 56 de centimetri, a paralizat traficul şi a provocat întârzierea a zeci de zboruri, transmite EFE, citată de Agerpres.

„În Moscova au căzut 56 de centimetri de zăpadă (…), ultima dată când a nins atât de mult în capitala rusă a fost în martie 2013”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor meteorologice Fobos pentru agenţia de presă RIA.

Sursa citată a adăugat că “este foarte posibil” ca în oraş stratul de zăpadă să ajungă la 60 de centimetri, doborând recordul înregistrat în 1956.

Totodată, în provincia Moscovei zăpada acumulată ajunge deja la 71 de centimetri, potrivit expertului citat.

În capitala rusă a început să ningă abundent de vineri după-masă şi, potrivit experţilor, va continua să ningă sâmbătă şi duminică.

Serviciile de transport moscovite au informat că zeci de zboruri au fost anulate sau amânate, iar autorităţile s-au văzut nevoite să vină în ajutorul a 100 de autoturisme şi 387 de camioane blocate în zăpadă pe arterele din oraş.

Foto: TASS

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram