Caz ieșit din comun în capitală: O tânără beată și-a ținut „ostatici” oaspeții. Poliția a intervenit doar că a rămas blocată în casă

Caz ieșit din comun în capitală. O tânără, în vârstă de 25 de ani, a închis în propriul apartament un echipaj al poliției care a venit la o chemare. Tânăra și-ar fi închis în casă și invitații, după ce a servit prea mult alcool. Incidentul s-a produs noaptea trecută, într-un apartament de pe strada Lev Tolstoi.

Foto: UNIMEDIA

Oamenii legii au fost solicitați pe strada menționată, precum că mai multe persoane manifestă un comportament agresiv. Deplasându-se la fața locului, ofițerii au fost „întâmpinați” de tânăra de 25 de ani, care se afla în stare de ebrietate.

Polițiștii s-au ridicat la etaj, în apartament unde au găsit alte trei persoane, doi băieți și o fată. Aceștia au mărturisit că au venit în ospeție, iar când au vrut să plece acasă, proprietara a încuiat ușa și i-a blocat în casă.

În timp ce polițiștii discutau cu aceștia, tânăra a ieșit din casă și a închis, din nou ușa, doar că de această dată i-a blocat și pe polițiști. Peste câteva minute, aceasta a revenit.

Oamenii legii au înregistrat cazul și urmează să stabilească circumstanțele pentru a lua o hotărâre conform legislației.


Pub