(video) Ședința Guvernului: Doi secretari de stat și-au dat demisia. Despre cine este vorba

Doi secretari de stat și-au dat demisia. Este vorba despre Dorin Andros de la Ministerul Agriculturii și Iulian Postică de la Ministerul Economiei. Cererile de demisie au fost aprobate astăzi de către cabinetul de miniștri.

Foto: captură video

(update) Guvernul a aprobat instituirea Comitetului organizatoric pentru organizarea şi desfăşurarea manifestaţiilor consacrate Zilei Memoriei (2 martie) (ziua de comemorare a celor căzuţi în conflictul armat din anul 1992 pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova şi victimelor acestui conflict).

(update) Proiectul cu privire la stabilirea cuantumului anual de alcool etilic nedenaturat destinat producerii farmaceutice şi utilizării în medicină pentru anul 2021.

Se stabileşte cuantumul de alcool etilic nedenaturat de la poziţiile tarifare 220710000 şi 220890910, destinat producerii farmaceutice şi utilizării în medicină pentru anul 2021, în volum de 34994,503 decalitri. Volumul importat și/sau livrat de alcool etilic nedenaturat destinat producerii farmaceutice şi utilizării în medicină pentru anul 2021 nu va depăşi cuantumul aprobat de 34994,503 decalitri, inclusiv cuantumul de 11068,00 decalitri de alcool etilic nedenaturat destinat câștigătorilor licitaţiilor publice centralizate, conform necesităţilor instituţiilor medico-sanitare

(update) Proiectul cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2021 a fost aprobat.

(update) Guvernul a aprobat cele trei candidaturi la funcția de judecător CtEDO.

(update) Miniștrii au aprobat cererea de demisie a lui Gheorghe Negru de la oficiul teritorial Ungheni.

(update) Guvernul a aprobat cererea de demisie a lui Dorin Andros, secretar de stat de la Ministerul Agriculturii. La fel a fost aprobată cererea de demisie a lui Iulian Postică, secretar de stat de la Ministerul Economiei.

(update) „Ne apropiem de 1000 de cazuri de Covid pe zi. Vă îndemn să fiți atenți să încercăm să ne izolăm pe cât este posibil”, a menționat Ciocoi la începutul ședinței.

Miniștrii interimari se întrunesc în ședință. Printre proiectele de astăzi se numără și cel cu privire la aprobarea celor 3 candidați la postul de judecător CtEDO.


Pub