Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ Președinta Sandu a primit…

FOTO Președinta Sandu a primit scrisorile de acreditare din partea a șapte ambasadori agreați în R. Moldova

Președinta R. Moldova, Maia Sandu a anunțat vineri, 12 februarie, că a primit scrisorile de acreditare din partea a șapte ambasadori agreați în R. Moldova.

Într-o postare pe Facebook, șefa statului menționează că a făcut schimb de opinii cu diplomații despre potențialul de cooperare dintre R. Moldova și țările lor de origine.

Am primit astăzi scrisorile de acreditare din partea a șapte Ambasadori agreați în Republica Moldova. Am făcut cu ei un schimb de opinii despre actualitatea regională și internațională și despre potențialul de cooperare dintre țările noastre. În special, am fost interesați să aflăm cum gestionează alte țări impactul social și economic al crizei pandemice.

(…) Chiar dacă sunt țări îndepărtate de noi geografic – Etiopia, Pakistan, Brazilia, India, Sri Lanka, Canada și Bangladesh – sunt convinsă că relațiile de prietenie și de bună cooperare pot genera beneficii reciproce pentru țări și pentru oameni, indiferent de distanță”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

În context, președinta R. Moldova a mai menționat că le-a urat noilor ambasadori succes în misiunea diplomatică și „și-a exprimat încrederea că vom reuși să aprofundăm cooperarea dintre statele noastre”.