Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO, FOTO/ Patru copii și…

VIDEO FOTO Patru copii și un lucrător medical au fost transportați la spital, după ce o ambulanță s-a ciocnit violent cu un automobil, la Botanica

Foto: Facebook/ Валерий Рыжый

Un accident rutier s-a produs vineri, 12 februarie, în sectorul Botanica al Capitalei, după ce o ambulanță s-a ciocnit violent cu un autoturism.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs la ora 18:43, iar în urma impactului, un lucrător medical și patru minori cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„La serviciul 112 a parvenit informația precum că, pe strada Grenoble, la intersecție cu strada Costiujeni a avut loc un accident rutier. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documenatre accidente rutiere al DP mun. Chișinău. Polițiștii au stabilit că au fost implicate în accident: un automobil de marca Mercedes, o ambulanță condusă de un șofer în vârstă de 34 ani și un automobil de marca Mitsubishi, condus de un șofer în vârstă de 32 ani, care în urma impactului s-a inversat. În urma producerii accidentului, un lucrător medical și 4 minori cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.”, se arată într-un comunicat.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.