20:06:57 28.03.2024
Stiri

Noi DEMISII SUSPECTE în cadrul Guvernului în exercițiu. Doi SECRETARI de stat au decis că nu mai pot continua să activeze

Actualitate 12.02.2021 13:31 Vizualizări3777 Autor: Ziarul National
Noi DEMISII SUSPECTE în cadrul Guvernului în exercițiu. Doi SECRETARI de stat au decis că nu mai pot continua să activeze


Doi secretari de stat au decis să demisioneze din funcție. Premierul interimar, Aureliu Coiocoi, regretă că aceștia au decis să plece „într-o perioadă dificilă” pentru R. Moldova.

Cerere de demisie a depus secretarul de stat în ministerul Economiei și Infrastructurii, Iulian Postică. Acesta va activa în Guvern până pe 19 februarie curent.

Citește și: Secretarii de stat din mai multe ministere, dar și secretarul general al Guvernului PLEACĂ: Cereri acceptate la ședința-surpriză de astăzi a Cabinetului de miniștri

Și secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dorin Andros, a semnat cerere de demisie.

Citește și: Cabinetul Chicu a continuat și astăzi REMANIERILE: Demisii răsunătoare la Guvern

„Este păcat că acești secretari de stat pleacă într-o perioadă dificilă… Sunt criterii care i-au determinat să depună cereri”, a spus premierul interimar Aureliu Ciocoi.

Citește și: Pușcuța, Usatîi și Viorica Dumbrăveanu, îndemnați să nu „CERȘEASCĂ” decretul privind demisia: „Gestul vostru se numește DEZERTARE. Acum v-ați dat seama că v-ați prostit. V-ați luat după capul celui cu KULIOKUL, dar e târziu deja”

De semenea, Guvernul a aprobat și demisia șefului oficiului Ungheni al Cancelariei de Stat, Gheorghe Negru.

Citește și: Dodon o AMENINȚĂ pe Maia Sandu că și alți MINIȘTRI în exercițiu ar putea să plece definitiv: „O să plece toți”


Anterior, după demisia premierului Ion Chicu, mai mulți secretari de stat au fost revocați din funcție. De asemenea, adoată cu Ion Chicu au plecat unii miniștri-cheie, inclusiv ministrul Economiei, Anatol Usatîi, ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța, dar și ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.


Stiri relevante
03.07.2013 14:13 2101 Parlamentul a adoptat un PLAGIAT
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md