Monica Babuc vorbește despre tentativa unui partid din Parlament de a corupe un ales local, fără să dea numele formațiunii politice

by D M
Distribuiti mai departe...

Monica Babuc vorbește despre tentativa unui partid din Parlament de a corupe un ales local, fără să dea numele formațiunii politice. Potrivit deputatului democrat, este vorba despre un partid care figurează în sondajele de opinie cu mari șanse să treacă în următorul legislativ, în caz de anticipate.  

„A venit să-mi propună un salariu de 1000 de dolari și iluminare stradală„, a spus Babuc, citând primarul în cauză. 

Într-o postare pe Facebook, fruntașul Partidului Nostru, Ilian Cașu, întreabă de ce Babuc nu a dezvăluit numele primarului și nici pe cel al partidului, care a încercat să cumpere alesul local. Interes nu a manifestat nici moderatorul emisiunii, precizează Ilian Cașu.

„Nu știm dacă Babuc a mers la procuratura împreuna cu alesul local pentru a depune un denunț. Și in trecut Babuc a vorbit despre coruperea deputaților la sume uriașe pe care le-a auzit pe culuoarele parlamentului, dar nu a depus nici un denunț in acest sens la organele competente. Va mira ca Monica Babuc tolerează corupția politica in actualul parlament?”, conchide fruntașul PN.

În mai 2020, Monica Babuc declara la un post de televiziune că deputații cumpărați din PD ar fi primit sume ce variază între 250 și 350 de mii de euro, iar la Edineț chiar de 500 de mii de euro.

„Pe culoarele Parlamentului se vehiculează cu sume cuprinse între 250 și 350 de mii de euro. Eu vin acum de la Edineț, acolo de unde deputatul nostru a plecat (Oleg Sîrbu, n.r.), iar acolo am auzit chiar de 500 de mii de euro. Instituțiile de drept ar trebui să ne spună dacă este adevărat sau nu și să intervină”, a declarat Babuc. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.