(foto) Tic-tac! Ziua îndrăgostiților, tot mai aproape. Meniuri pentru cei care vor celebra dragostea împreună

FotoJet (61)
Foto: Pinterest

Suntem în febra sărbătorii dragostei, iar mulți dintre noi, fiind preocupați cu ideile de cadouri pentru partenerul nostru, omit încă un detaliu important – meniul zilei. Chiar dacă o să luați cina în oraș sau dacă o să doriți să vă surprindeți persoana iubită la micul dejun sau prânz, noi venim să vă ajutăm cu câteva idei de poziții drăgostoase pentru masa voastră festivă. De ce? Pentru că dragostea unește și oricât de simplu ar fi meniul vostru, tot ce contează este gestul și felul în care abordați această masă împreună.

Urmează multe inimioare!

Micul dejun este important nu doar pentru că e prima masă a zilei, ci pentru că de el depinde cum urmează să fie ziua… mai ales una festivă! De aceea, nu vă fie teamă să fiți romantici și un pic mai siropoși pe 14 februarie. Așadar, colorați-vă ziua cu emoții.

Dragostea n-are nevoie de cuvinte, dragostea însumează și eclipsează tot ceea ce înseamnă – vorbe. Tocmai din acest motiv, fiți sonori prin gesturi, priviri, atingeri. În caz că la micul dejun n-ați putut fi împreună, nimic nu este pierdut, ba din contra, urmează o zi întreagă de drăgălășenii romantice și acțiuni surprinzătoare, iată de ce în continuare vă sugerăm câteva poziții pentru prânz sau cină, dar nu înainte de a vă propune câteva idei de aperitive. Stay tuned, iarăși urmează multe inimioare.

Iubitori de pizza, fiți pe fază!

Valentine’s pasta!

Cine a spus că burger nu se poate?

Ați crezut că vă lăsăm fără desert?

Probabil cea mai mare fericire este să știi că cineva undeva (sau chiar lângă tine) te iubește. Nu vă fie teamă să vă dăruiți pe deplin dragostei. Nu vă fie teamă de sentimente și nici să vi le arătați. Și da, nu uitați, dragostea nu este doar despre 14 februarie, ea este despre fiecare zi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente