(foto) Accident teribil în capitală. O maşină a fost proiectată într-un pilon, a luat foc şi un pasager a decedat

În timp ce mulţi dintre noi ne odihneam, în această noapte, în jurul orei 2:00, s-a produs un accident rutier grav pe șoseaua Muncești din capitală. În circumstanţe deocamdată necunoscute nouă, conducătorul unui autoturism ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat agresiv într-un pilon.

Lovitura a fost într-atât de puternică, încât maşina a luat foc. La faţa locului au intervenit şi pompieri pentru a lichida flăcările.

Conform informaţiilor oficiale, BMW-ul era condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Sîngera. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă iată pasagerul acestuia a decedat pe loc.

Poliţia Capitalei oferă detalii suplimentare despre incident:

Un bărbat în vârstă de 33 ani a decedat în urma unui tragic accident rutier produs pe șos. Muncești.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în noaptea de 12 februarie, în jurul orei 2:15, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Muncești, unde un automobil de marca BMW s-a tamponat în obstacol (pilon electric), iar un pasager a rămas blocat.

Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău și angajații IGSU pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajungând la fața locului, în cadrul documentării polițiștii au stabilit că automobilul era condus de un tânăr în vârstă de 25 ani. Deplasându-se cu viteză excesivă a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat de pe traseu, intrând într-un pilon electric. Pasagerul, care la acel moment se afla în automobil, în urma impactului a decedat.

Conducătorul, fiind supus testului alcoolscopic, a prezentat în aerul expirat o concentrație de alcool de 0,55 mg/l.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


Un accident similar a avut loc acum câteva zile pe o stradă din oraşul Soroca. Un tânăr de 21 de ani a doborât cu o maşină de acelaşi model un pilon electric, după ce a derapat de pe carosabil din cauza vitezei excesive.

Din fericire, în urma impactului nimeni nu s-a ales cu traumatisme, fiind accidentată grav doar mașina. Tânărul nu fusese în stare de ebrietate la volan.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/