(video) Premieră europeană: Noul Nissan NV300 Combi facelift

La scurt timp după ce Renault a anunţat facelift-ul pentru modelul Trafic, iată că a venit rândul şi celor de la Nissan să o facă cu modelul-soră NV300 Combi, care se vinde doar în Europa.

Inițial, acest autovehicul a fost creat cu costuri minime și se diferenţia de originalul Trafic doar prin grila de radiator şi embleme, însă acum lista elementelor originale este mult mai mare.

https://www.youtube.com/watch?v=E5laqKMG-do

Caracteristici cheie:

  • Facelift-ul i-a adus o faţă nouă. Capota, farurile şi aripile frontale sunt identice cu cele găsite pe Renault Trafic, însă grila de radiator, bara de protecţie, proiectoarele anti ceaţă şi luminile de zi LED sunt originale. Opţionale sunt jante de 17 inci.
  • Interiorul este la fel nou pentru NV300 Combi, însă se deosebeşte de cel al lui Trafic doar prin capacul central cu logo al volanului. În spatele său se găsesc ceasuri de bord analogice, iar monitorul sistemului multimedia măsoară 8.0 inci. Acesta din urmă dispune de navigaţie şi suport Android Auto/Apple CarPlay, printre altele.
  • Volumul tuturor nişelor şi spaţiilor de depozitare din habitaclu a fost mărit şi constituie acum 88 de litri.
  • La alegere sunt modele cu 5, 6, 8 sau 9 locuri pentru pasageri! Banchetele de pe al doilea şi al treilea rând sunt detaşabile, iar locurile rabatabile.
  • Sub capotă se poate opta pentru una din trei versiuni a unităţii turbo diesel de 2.0 litri: 110 CP în combinaţie cu o cutie manuală în şase trepte, 150 CP în combinaţie cu o cutie manuală sau robotizată EDC cu dublu ambreiaj, 170 CP/380 Nm în combinaţie cu EDC doar. Tracţiunea este pe puntea din faţă doar.
  • A beneficiat de noi sisteme avansate de asistență la conducere (ADAS). În dependenţă de echipare include Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control şi Distance Warning. Vehiculul are, de asemenea, două noi airbag-uri frontale pentru pasageri.

Vânzările-i în Europa vor începe din luna mai. Se oferă o garanţie de cinci ani sau 160.000 de km parcurși.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/