(video) SUA: Momentul când un şofer cade cu tot cu maşină de pe o estacadă de la 20 de metri înălţime

În statul american Wisconsin, în apropierea orașului Milwaukee, a avut loc un accident de circulaţie mai neobișnuit. Un pickup condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost condus pe o estacadă într-un mod în care, la un moment dat, a căzut peste marginea pasajului.

Automobilul a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 20 de metri pe un alt drum de la nivel inferior.

https://youtu.be/v-5RroOIOVA

Potrivit Foxnews, după cădere, șoferul a fost în stare să coboare singur din mașina mototolită, motiv pentru care se poate spune că s-a născut în cămaşă.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de pompieri pentru orice eventualitate, în caz că vehiculul s-ar fi aprins, însă pentru că nu s-a găsit nimic de lucru salvatorii s-au oferit să-l transporte pe şofer până la cel mai apropiat spital pentru o verificare a stării sale de sănătate.

Cauza accidentului este neatenţia sa, dar şi urmările ninsorilor abundente de săptămâna trecută. Pentru că drumarii nu au avut suficient timp să curăţe complet drumurile din regiune, când s-a trecut cu autospeciala prin zonă s-a împins doar zăpada spre marginile carosabilului amenajat pe estacadă. Zăpada care a rămas între asfalt și peretele din beton s-a transformat în acest caz într-o “trambulină naturală”.

Din fericire, pickup-ul nu a lovit alți participanţi la trafic când a căzut.

Cmentariile sunt închise