fbpx

video | Nu-l învață nici pedeapsa? Un fost polițist, anterior condamnat la închisoare, reținut pentru trafic de influență

Un fost polițist a fost reținut astăzi, 12 februarie, de ofițerii Direcției inspectare efectiv a IGP, în comun cu angajații Centrului Național Anticorupție și sub conducerea Procuraturii Anticorupție, într-un dosar de trafic de influență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta este bănuit că ar fi promis unui bărbat să-l ajute să se angajeze în cadrul Inspectoratului General al Poliției. Potrivit materialelor cauzei, suspectul ar fi susținut că are influență asupra unor persoane cu statut special şi că le poate determina să adopte o decizie favorabilă. Pentru serviciile sale, fostul poliţist ar fi pretins şi primit 1900 de euro.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în prezent se află în izolatorul CNA. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de influență.

Menționăm, bănuitul se află la evidența Biroului de Probațiune Chișinău, pe un termen de probă de doi ani. Prin decizia Curții Supreme de Justiție din anul 2020, acesta a fost condamnat pentru săvârșirea unor infracțiuni similare, fiindu-i stabilită pedeapsa pe un termen de nouă ani, nefiind executată până în prezent.


<strong>Urmărește cele mai importante noutăți și pe <a href=”https://t.me/s/zugomd” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>canalul </a>de Telegram ZUGO.</strong>

Articole asemănătoare

Back to top button