fbpx

video | Impact violent pe străzile capitalei. Din nou, o ambulanță, implicată în accident

Un accident rutier cu implicarea a unui automobil și a unei ambulanțe s-a produs în această seară la intersecția străzilor Grenoble și Costiujeni din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma impactului mașina de marca Mitsubishi s-a răsturnat, iar mașina ambulanței a fost grav avariată. Potrivit imaginilor, la fața locului este un echipaj de Poliție, dar și o altă ambulanță.

Potrivit oamenilor legii, felcerul din ambulanță și patru minori cu vârstele cuprinse între patru și zece ani din Mitsubishi, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

La volanul ambulanței se afla un bărbat, în vârstă de 34 de ani, iar mașina de marcă Mitsubishi era condusă de un bărbat de 32 de ani.

Încă nu se știe cine se face vinovat de producerea accidentului. Oamenii legii urmează să investigheze și să stabilească condițiile și circumstanțele în care s-au tamponat cele două mașini.

Acum patru zile, o altă ambulanță a fost implicată într-un accident, pe strada Tighina din Chișinău. Totodată, aceste două accidente nu sunt primele, anterior, o altă ambulanță a fost implicată într-un accident pe șoseaua Hâncești.

Citește și: foto | Impact violent la Călărași. Patru persoane au ajuns la spital după ce o ambulanță și un camion s-au tamponat

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button