image
Sursa foto: jurnal.md

În școli și grădinițe, matineele vor avea loc fără participarea părinților; Se interzice colectarea banilor pentru cadouri

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău reiterează faptul că situația pe teritoriul municipiului prin infecția COVID-19 rămâne în continuare alarmantă, cu o creștere a incidenții cazurilor de îmbolnăviri cu forme grave și foarte grave, fiind menținut gradul de alertă „COD ROȘU”.

Din acest motiv organizarea activităților extracurriculare cu prilejul sărbătorilor de primăvară în instituțiile de învățământ general din municipiul Chișinău vor avea loc conform unui ordin.

Se interzice pariciparea părinților, reprezentanților legali, fotografilor, animatorilor, rudelor, actorilor în incintele instituțiilor de învățământ. La fel nu se permite colectarea banilor și oferirerea cadourilor personalului din instituție.

În scopul menținerii sănătății siguranței copiilor/elevilor întregului personal din instituțiile de învățământ, diminuării riscurilor de infectare cu COVID19, respectării Hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică a Hotărârilor Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău în scopul bunei organizări a activităților prilejuite de sărbătorile de iarnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: