image
Sursa foto: blacknews.ro

Tânărul care și-a înjunghiat mortal iubita acum cinci luni într-un apartament la Telecentru, găsit strangulat în penitenciar

Tânărul de 18, care acum cinci luni și-a înjunghiat mortal iubita în vârstă de 16 ani într-un apartament din cartierul Telecentru al capitalei, și-a pus capăt zilelor în penitenciar, unde își ispășea pedeapsa.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Tânărul fusese condamnat la 13 ani de pușcărie, după ce a omorât adolescenta, și își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr.13.

Tragedia a avut loc miercuri, tânărul fiind depistat de gardieni, care au încercat să-i ofere primul ajutor medical, însă fără rezultat.

Amintim că crima a avut loc la data de 16 octombrie curent. Adolescenta a fost găsită fără suflare în apartament, la câteva zile după ce apropiații acesteia o anunțase în căutare. Poliția a reținut ulterior suspectul de 18 ani, care în cadrul audierilor și-a recunoscut vinovăția și a declarat că și-a omorât iubita în urma unei scene de gelozie. La data de 22 octombrie, tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar ulterior condamnat la 13 ani de pușcărie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: