Actualitate

Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre, după ce a „intuit” actuala pandemie încă din 2015

Liderul Microsoft, Bill Gates, a „prezis” că omenirea se va confrunta în viitor cu alte două mari provocări, după ce în 2015 a „intuit” corect actuala pandemie. „Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii, este mai probabil să fie vorba de un virus, decât de un război.”, a declarat acesta într-o conferință TED, conform DailyStar.

Într-un interviu cu Derek Muller, gazda canalului de YouTube Veritasium, șeful Microsoft a făcut o nouă predicție sumbră. El crede că schimbările climatice și „bioterorismul“ reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii.

„Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie.”, spune domnul Gates.

Mai apoi explică termenul de „bioterorism”, una din provocările pentru care se pregătește afaceristul american.

„Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală.”, declară Bill Gates, conform Aleph News.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *