(video) Mandatul deputatului PSRM, Grigorii Uzun, validat de Curtea Constituțională

Magistrații Curții Constituționale au decis astăzi să valideze mandatul unui nou deputat, în cadrul fracțiunii Partidului Socialiștilor. Grigorii Uzun a ocupat fololiul unui parlamentar ce a fost numit recent în funcția de ambasador al țării noastre la Moscova.

Foto: UNIMEDIA

Hotărârea este definitivă nu poate fi supusă unei căi de atac, intră în vigoare la data adoptării și se publică în monitoriul oficial al Republicii Moldova.

(update) Vasile Bolea solicită să fie admis demersul Comisiei Electorale Centrale în procedura de validare a mandatului de deputat pentru Grigorii Uzun.

(update) Grigorii Uzun a menționat că declară că el a înregistrat cererea în limba rămână.

(update) Grigorii Uzun candidatul ce urmează să ocupe fotoliul de deputat în Parlament, menționează că a avut învinovățire de condamnare penală, însă acum a fost înlăturată.

(update) Curtea Constituțională hotărăște validarea mandatului Grigorii Uzun pe lista partidului politic Partidului Socialiștilor din Republica Molodva.

Comisia Electorală Centrală a inițiat la data de 9 februarie, procedura de validare a mandatului de deputat pentru Grigorii Uzun. Acesta a ocupat fotoliul lui Vladimir Golovatiuc, după ce acesta a fost numit ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusia.


Pub