Arena Chișinău „scoate” la tribună PG și Ministerul Economiei. Deputații solicită informații despre construcția complexului

Procuratura Generală și Ministerul Economiei a fost chemat la audieri privind construcția Arenei Chișinău. Propunerea a fost înaintată de deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, fiind acceptată cu votul unanim al deputaților.

Foto: Chișinău Arena

„Procuratura noi nu știm ce face, terenurile sunt gajate, regajate, nu este dat în exploatare, a cui este această arenă nu cunoaștem nimic și avem o mare problemă și vreau să știu cine are responsabilitate”, a declarat Slusari.

„Invităm Ministerul Economiei și Infrastructurii să elucideze circumstanțele cu privire la construcția Arenei Naționale și invităm Procuratura Generală să ne spună dacă este instrumentat dosar penal pe acest caz”, a adăugat Slusari.

„Domnul Slusari are dreptate, am mai multe interpelări făcute în care procuratura confirmă că în ceea ce priveste Arena anumite sunt pornite proceduri, însă au trecut timp și alte interpelări făcute nu sunt răspunsuri”, a declarat Carp.

Propunerea a fost acceptată.


Pub