Reacția PAS, după anunțarea unui noi candidat la funcția de premier: „Guvernele acestea de 5 minute, împachetate, de salvare este un bluf, o gogoașă pentru a amâna anticipatele”

Deputatul PAS, Igor Grosu, a venit cu o reacție după ce PSRM a anunțat despre înaintarea unui candidat la funcția de premier. Grosu susține că „toate guvernele de 5 minute, e salvare și de scăpare” nu sunt decât tentative de amâna alegerile anticipate care vor curăța Parlamentul.

Foto: UNIMEDIA

„În 2021 încă putem repeta acea revoluție a votului, votului cetățenilor să scăpăm de acest balast. În numele acelor alegători care au stat în rând, vom face tot posibil să ajungem, iar acum către cei care vor cumva vor să încropească, trebuie măcar oleacă de Guvern, oleacă de funcție măcar 5 minute să stau într-o funcție, asta nu ajută asta doar perpetuează criza și voi știți asta foarte bine, niciun partener de dezvoltare nu va discuta cu un Guvern toxic, Chicu 2 îl voi numi, același calapod nu au învățat lecția, oamenii din străinătate vor să ne ajute, dar să ajungă la oameni.

Toate guvernele acestea de 5 minute, împachetate de salvare de scăpare e un bluf și noi o să vă explicăm că este o gogoașă pentru a amâna ceea ce trebuie să se întâmple - anticipate”, a declarat Grosu de la tribuna centrală.

Fostul șef de stat a menționat că PSRM vine cu un alt candidat la funcția de premier, iar Guvernul pe care îl va conduce va fi unul de tranziție, ce va asigura funcționarea instituțiilor statului până la alegerile parlamentare anticipate.

Anunțul a fost făcut în timp ce în Parlament încă se dezbătea programul Guvernului Gavriliță, înaintat pentru a nu fi votat.


Pub