(video) Moldovagaz a lansat „Cabinetul personal al consumatorului”: Date despre consum, facturi, achitări, contracte - la un click distanță

Un nou serviciu de la Moldovagaz menit să faciliteze interacțiunea dintre furnizor și consumatori a fost lansat deja și poate fi accesat. Este vorba despre Cabinetul Personal, care îți permite să ții sub control tot ce e legat de consumul de gaze naturale și facturile eliberate, pentru o perioadă de 12 luni.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit serviciului relații publice al SA „Moldovagaz”, înregistrarea și folosirea opțiunii sunt gratuite. Accesând contul său, utilizatorul poate verifica istoricul de consum pentru ultimele 12 luni și lista facturilor pentru aceeași perioadă.

Alte opțiuni oferite de Cabinet includ posibilitatea de a livra datele contorului, sau a achita factura online prin oricare din băncile comerciale sau sistemele de plăți electronice partenere.

Totodată, consumatorul poate lăsa online cererea pentru a resemna sau rezilia contractul, să se adreseze pentru suport la contact-centrul întreprinderii, precum și să plaseze reclamații.

La fel, legătura cu contact-centrul poate fi luată și telefonic 1304.

Serviciul este disponibil atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru persoanele juridice. Mai mult, arhitectura cabinetului personal permite să fie corelate mai multe locuri de consum a gazelor naturale la un singur cont.

fb/SA”Moldovagaz” / Sursa:fb/SA”Moldovagaz”
fb/SA”Moldovagaz” / Sursa:fb/SA”Moldovagaz”
fb/SA”Moldovagaz” / Sursa:fb/SA”Moldovagaz”
fb/SA”Moldovagaz” / Sursa:fb/SA”Moldovagaz”


Pub