10:37:26 28.03.2024
Stiri

Va vota sau nu PD pentru Mariana Durleșteanu: „ȘAH LA REGINĂ. În timp ce în Parlament are loc spectacolul „Guvernul care nu vrea să fie votat”, în culise nu se stă degeaba”

Actualitate 11.02.2021 13:17 Vizualizări1384 Autor: Ziarul National
Va vota sau nu PD pentru Mariana Durleșteanu: „ȘAH LA REGINĂ. În timp ce în Parlament are loc spectacolul „Guvernul care nu vrea să fie votat”, în culise nu se stă degeaba”


Reprezentanții Partidului Democrat (PD) sunt nemulțumiți de „spectacolul” care are loc în aceste momente în Parlament și lasă să se înțeleagă că președintele Maia Sandu ar fi ratat o oportunitate de a instala un guvern anticriză. Democrații sugerează că noul guvern propus de Igor Dodon, în frunte cu Mariana Durleșteanu, are șanse mari să fie învestit.

Citește și: PSRM va propune azi un candidat la funcția de PRIM-MINISTRU: Una dintre cele mai influente femei, potrivit Forbes România

„Șah la regină. În timp ce în Parlament are loc spectacolul „Guvernul care nu vrea să fie votat”, în culise nu se stă degeaba. Avem un nou potențial candidat la funcția de prim-ministru. Urmează să discutăm noile circumstanțe cu echipa noastră.

Citește și: S-au găsit VOTURILE necesare pentru Guvernul Marianei Durleșteanu. „Suntem gata să semnăm în favoarea desemnării ei în calitate de candidat la funcția de prim-ministru al R. Moldova”

Regretăm că, deși, prin retragerea noastră de la guvernare, am oferit posibilitatea instalării unui guvern anticriză, această ocazie a fost zădărnicită și deja ratată. E clar că, după ultimele anunțuri, povestea pescarului și peștișorului de aur se apropie de sfârșit, adică suntem tot mai aproape să revenim la covata spartă”, se arată într-o declarație făcută publică astăzi de către PD.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md