(foto) Fără motoare diesel? Skoda anunţă primele detalii şi arată silueta noii generaţii Fabia

Skoda oferă astăzi o primă previzualizare a celei de-a patra generații Fabia. Arătată deocamdată din profil şi parţial, linia acoperișului sugerează noile proporții ale mașinii mici, care se bazează pentru prima dată pe platforma modulară MQB-A0 a VW Group (Skoda Scala sau noul Audi A1 stau la fel pe ea).

Această platformă sporește spațiul interior și susține utilizarea sistemelor de asistență de ultimă generație, dar și a caracteristicilor de conectivitate. Noua Fabia este alimentată de ultima generație de motoare pe benzină, făcând-o perfectă pentru familiile tinere sau ca o a doua mașină.

Odată cu trecerea la noua platformă, noua generaţie Fabia este mai mare decât predecesorul său în toate dimensiunile. De exemplu, volumul portbagajului a crescut cu încă 50 de litri.

Datorită unei structuri a caroseriei și mai rigide, MQB-A0 aduce, de asemenea, avantaje suplimentare în ceea ce privește siguranța pasivă, precum și opțiunea de a instala numeroase sisteme moderne de asistență, care anterior erau disponibile numai în clasele de vehicule superioare.

Sub capotă, Skoda spune că a optat pentru motoare pe benzină de ultimă generație pentru a patra generație Fabia, fără să menţioneze despre alternative diesel. Toate agregatele provin din generația de motoare EVO a VW Group și combină eficiență ridicată cu emisii reduse. Tracţiunea va fi păstrată în continuare pe puntea din faţă, iar opţiunile de cutii de viteze sunt: manuală sau DSG în şapte trepte.

Premiera mondială a noii generaţii Fabia este stabilită pentru primăvara anului 2021.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/