(video) Opt maşini au fost sparte astă noapte în cartierul Mălina Mică. E al doilea incident timp de două săptămâni

Ghinion pentru mai mulţi posesori de automobile din cartierul Mălina Mică. Un grup de hoţi dau târcoale şi chiar s-au pus pe spart maşini în serie la propriu.

Chiar în această noapte au fost stricate opt maşini din curtea unui bloc de pe strada Gheorghe Caşu, iar potrivit unei locatare este al doilea incident de acest gen în ultimele două săptămâni.

Până poliţia va încerca să dea de urmele făptaşilor pentru a-i opri şi pedepsi, posesorii de maşini din zonă ar face bine să fie mai atenţi unde şi le lasă şi să ia careva măsuri de protecţie suplimentare.

Nu de alta, dar analizând fotografiile, se poate observa că doar câte un geam a fost spart şi nu este deocamdată clar dacă toate automobilele afectate au sisteme de alarmă şi dacă acestea au fost puse în funcţiune în momentul infracţiunii. În caz că ar fi pornit alarmele poate nu erau să fie sparte un număr atât de mare de maşini, ori acestea au fost deconectate…

Totodată nu se ştie exact ce anume i-a interesat pe hoţi în aceste maşini.

VIDEO: facebook.com/botea.ana

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/