image
Sursa foto: Getty Images

40 de milioane de euro pentru un ”paradis” al Generației Y: cum arată ultima investiție de lux a starului Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (36 de ani), a cărui avere a depășit 1 miliard de dolari, continuă să investească în afaceri, deși este într-o formă fizică de invidiat și nu are de gând să se retragă din fotbal cel puțin până în 2022.

Starul lui Juventus se pregătește de inaugurarea unui nou hotel din lanțul său, Pestana CR7. Portughezul a deschis un stabiliment în orașul Marrakech, din Maroc.

Lansarea hotelului ar fi trebuit să aibă loc în decembrie 2020, însă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit revistei Kick Off, investiția totală în hotelul aflat în Minara Gardens este de 40 de milioane de euro.

Hotelul are 168 de camere și este destinat Generației Y, clienți care caută un ”paradis liniștit”. Cei care se cazează la Pestana CR7 din Marrakech au la dispoziție două restaurante, un centru pentru întâlniri de afaceri și un spa.

În plus, există o grădină pe acoperiș, precum și o zonă cu piscină și sky-bar.

Cristiano Ronaldo nu a ales întâmplător orașul Marrakech ca loc pentru hotelul său. Orașul marocan, al patrulea ca mărime din țara nord-africană (după Casablanca, Fes și Tanger), este una dintre destinațiile preferate ale portughezului.

În 2019, fotbalistul a vizitat hotelul, aflat atunci în construcție, și s-a fotografiat alături de muncitori și de viitorii săi angajați.

Primul hotel Pestana CR7 a fost deschis în insula Madeira, în 2016. Ronaldo așteaptă, de asemenea, inaugurarea hotelului său din Madrid, aflat pe Gran Via, în capitala Spaniei. Cristiano urmează să construiască, în următorii ani, unități în New York, Paris și Manchester, oraș în care a primit deja aprobare din partea autorităților.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: