image
Sursa foto: Jurnal.md

Răspunsul lui Andrian Candu, întrebat dacă s-a văzut cu nașul său, Vladimir Plahotniuc, la Istanbul

Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, invitat în această seară la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, spune că nu s-a văzut la Istanbul cu nașul său de cununie, Vladimir Plahotniuc, atunci când a tranzitat teritoriul Turciei pentru a ajunge la familia sa în Cehia.

Andrian Candu spune că a zburat prin Instanbul pentru a ajunge la Praga, Cehia, întrucât nu există zboruri directe spre această destinație, în condițiile pandemiei de coronavirus.

„Nu, nu, nu m-am văzut. Sunt doar niște speculații și rea intenție”, a menționat Andrian Candu.

Amintim că pe data de 19 ianuarie pe adresa redacției au fost expediate imagini în care sunt surprinși fostul premier al RM, Ion Chicu, și fostul speaker al Parlamentului, Andrian Candu, pe aeroportul din Istanbul.

De menționat este și faptul că în primele zile ale acestui an, și deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, a zburat spre Turcia. Tauber ne-a declarat atunci că: „Eu am fost și în Turcia, și în altă parte. Cu diferite scopuri. Sunt careva probleme cu deplasările mele?(...) Nu, nu au nimic legat cu scopurile politice sau cu careva evoluții politice. Deplasările au fost cu scop personal”.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: