Au băut până s-au luat la harță: Un bărbat din stânga Nistrului s-a ales cu o coastă ruptă, după ce a fost bătut cu un baston de amicul său

Un bărbat din stânga Nistrului a fost bătut de amicul său în propria casă. Victima, în vârstă de 50 de ani, împreună cu alți amici de pahar s-au adunat la el, iar după ce au consumat băuturi alcoolice s-a iscat un conflict. Stăpânul casei ar fi fost bătut cu un baston, după care s-a ales cu o coastă ruptă. Incidentul a avut loc pe 8 februarie.

Foto: mvdpmr.org

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 8 februarie într-o casă din satul Butor din stânga Nistrului. Un grup de patru persoane au băut împreună până s-a izbucnit un conflict între proprietarul de 50 de ani și unul dintre oaspeții de 39 de ani, care a fost anterior condamnat.

Ulterior, cearta s-a transformat într-o bătaie. Unde bărbatul de 39 de ani cu un baston care a venit la îndemână, l-a lovit pe cel de 50 de ani de câteva ori pe diferite părți ale corpului. Mai apoi, aceștia au lăsat stăpânul casei bătut și au plecat. A doua zi dimineață bărbatul a solicitat ajutor medical.

Potrivit presei din stânga Nistrului, despre aceasta au anunțaț medicii spitalului raional și au raportat la poliției despre un pacient cu coasta ruptă.

Polițiștii efectuează o anchetă. Bastonul cu urme de sânge a fost luat de la fața locului și trimis spre examinare.


Pub