Întâmpină noul an cu revista Aquarelle!

Citește în ediția din ianuarie februarie în versiunea online subiecte fierbinți în cele mai reci luni ale anului!

Foto: AQUARELLE

Descoper-o pe copertă pe Alina Deliss, iar pe cele opt pagini ale revistei îți dezvăluim personalitatea interpretei și detalii despre cum a descoperit ea dragostea. În aceeași ediție, vei citi un material despre IceBerg DENT „Zâmbetul dumneavoastră este meseria noastră”. Nu ratați nici interviul cu Liubovi Karnauh, co-proprietar al Jomiru I.N, specializat în producerea materialelor de termoizolare.

Un alt material util, mai ales pentru părinți, pe care îl puteți găsi în ediția ianuarie – februarie a revistei Aquarelle, este despre Centrul de reabilitare pentru copii SUNRISE-KIDS.

Rămânem la domeniul sănătății. Cunoaște specialiștii Clinicii Ozonomedlux. Pentru că ținem la confortul femeilor, am inclus în același număr al revistei, un material care să-ți permit să-l cunoști mai bine pe ginecologul – obstetrician, Valeriu Pădure. Un alt specialist de mare valoare, pe care ți-l prezintă Aquarelle este psihologul și psihoterapeutul Irina Parvan.

Pentru că animalele de companie fac parte din familie, te ajutăm să te documentezi, atunci când trebuie să-ți duci prietenul necuvântător la consultație. Profesioniștii Clinicii veterinare „Bethoven” vor oferi patrupedului tău cele mai bune tratamente.

Și asta nu e tot. Tot ce-i frumos, util și interesant urmează. Fă zilele persoanei dragi mai colorate, oferindu-i compoziții originale create cu drag de OKFlora. De asemenea, află cum sărbătorile tale pot fi mai savuroase cu vinurile Leontea-VIN, iar pentru a impresiona oricând și pe oricine, alege cosmeticile naturale Yarba.

AQUARELLE – de 17 ani primii! De 17 ani cei mai buni!


// console.log('no ads situation')