(video) Nunta de la Moscova, unde au fost împușcați cei doi moldoveni: Imagini de la locul crimei

Au apărut imagini de la nunta sângeroasă de la Moscova, unde au fost împușcați cei doi moldoveni, mirele și fratele acestuia,. Înregistrarea video, obținută în exclusivitate de JurnalTV, arată momentul din ziua nunții unde cei doi au fost uciși.

Foto: captură video

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care unul dintre moldoveni este împușcat și cade la sol. Fratele acestuia i-a sărit în ajutor însă și el a fost împușcat.

Totul s-a întâmplat la un club-hotel din Moscova, care a fost luat în chirie pentru trei zile.

La nuntă erau mulți invitați, iar cu unul dintre aceștia mirele ar fi avut neînțelegeri. Acesta a început să tragă focuri de armă, iar unul a pătruns în inima mirelui.

La scurt timp, Poliția din Federația Rusă a reținut un suspect în cazul celor doi moldoveni omorâți. Este vorba despre Vladimir Deveatev.

Invitații la sărbătoare spun că cearta a început de la nimic. Vladimir Deveatev ar fi spus ceva jignitor la adresa mirelui, care a venit din Moldova cu mulți ani în urmă. Motiv pentru care, mirele l-a dat afară, iar ei în continuare sărbătoreau.

Deveatev și-a sunat fratele, Alexei Deveatev, care a adus o armă. Apoi a sunat mirele pe nume Radu pentru o conversație. Cu el a ieșit și fratele său, Filip, scrie presa rusă. Mama suspecților, Ana Deveatev este fostă profesoară de școală primară, iar acum – deputată.

Tânăra din Moscova a cărei mire a fost ucis acum câteva zile, în timp ce juca la propria nuntă, a venit cu un mesaj pe rețelele sociale. Aceasta spune că va încerca să treacă peste durerea provocată de această tragedie.


Pub