Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Proces penal în cazul unui…

Proces penal în cazul unui bărbat găsit fără suflare în toaleta unui restaurant din Capitală

Autoritățile au inițiat un proces penal în cazul unui bărbat în vârstă de 66 de ani care miercuri, 10 februarie, a fost găsit fără suflare în toaleta unui restaurant din centrul Capitalei.

Potrivit Poliției Capitalei, autoritățile au fost alertate în jurul orei 15:00 despre decesul bărbatului

„La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul cercetărilor și din cele comunicate de către angajații localului, ei au fost anunțați de o femeie, care face curat, că un bărbat a intrat în WC de mai mult timp și nu iese. Ulterior, angajații au bătut la ușă, dar nimeni nu a răspuns, aceștia forțând ușa au depistat bărbatul fără suflare”, spun polițiștii.

Tot autoritățile menționează că, în urma examinării cadavrului la fața locului, medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

În cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar autoritățile urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia.