07:52:23 24.04.2024
Stiri

Adjunctul lui Dodon CONFIRMĂ că PSRM ar putea să înainteze propriul GUVERN, dacă Executivul Nataliei Gavriliță nu va fi votat. Schimbarea de macaz a intervenit după întrevederea lui Dodon cu Ambasadorul Rusiei

Actualitate 10.02.2021 10:41 Vizualizări2836 Autor: Ziarul National
Adjunctul lui Dodon CONFIRMĂ că PSRM ar putea să înainteze propriul GUVERN, dacă Executivul Nataliei Gavriliță nu va fi votat. Schimbarea de macaz a intervenit după întrevederea lui Dodon cu Ambasadorul Rusiei


Liderul fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Corneliu Furculiță, confirmă spusele lui Igor Dodon, potrivit cărora socialiștii ar putea crea o coaliție parlamentară, care să propună propriul guvern în actualul Parlament.

Potrivit lui Furculiță, în cazul în care situația se va înrăutăți, atunci PSRM nu va putea să nu intervină.

„În cazul în care situația ar putea evolua imprevizibil, vom veni cu decizii, probabil de înaintare a unui cabinet de miniștri”, a declarat ieri Furculiță, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova.

Citește și: Dodon se pregătește să preia viitorul GUVERN? „Azi s-a impus o situație în țară care necesită soluții imediate și curajoase. Suntem nevoiți ca noi, celelate forțe politice, să acționăm mai ferm...”

Tot ieri, liderul PSRM, Igor Dodon, după o întrevedere cu Ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov, a lăsat să se înțeleagă că socialiștii vor prelua inițiativa în cazul în care Guvernul Nataliei Gavriliță nu va fi votat săptămâna aceasta.

CITIȚI și Analist politic: „Guvernul Gavrilița NU va fi votat în această săptămână”. Care ar fi „scenariul SUMBRU” pentru R. Moldova

„Azi s-a impus o situație în țară care necesită soluții imediate și curajoase. Cât Președinția doarme, se plimbă prin străinătăți sau face jocuri politice cu „ași în mânecă”, împotriva interesului propriilor cetățeni, suntem nevoiți ca noi, celelalte forțe politice, să acționăm mai ferm... Și sperăm că cetățenii ne vor susține”, a spus ieri Dodon.

Acum câteva zile Igor Dodon susținea că alegerile parlamentare anticipate vor avea loc, cu siguranță, în luna iunie curent.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md