image
Sursa foto: autoblog.md

Municipalitatea va organiza o licitație nouă pentru achiziționarea celor 100 de autobuze

Primăria municipiului Chișinău va organiza o nouă licitație pentru procurarea celor o sută de autobuze. Aceasta, după ce în toamna anului trecut, decizia de desemnare a companiei ISUZU pentru livrarea celor o sută de autobuze a fost anulată. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, transmite IPN.

„În această săptămână, vor fi făcute toate formalitățile pentru a fi relansată licitația cu privire la autobuze”, a menționat primarul. „Urmează să mai vorbim săptămâna asta despre celelalte opțiuni, de alternativă, pentru procurarea, asamblarea unităților de transport, atât pentru suburbii, cât și pentru oraș”, a mai spus Ion Ceban.

Decizia prin care municipalitatea i-a atribuit companiei ISUZU contractul de achiziții publice pentru livrarea a o sută de autobuze pentru capitală a fost anulată în luna noiembrie anul trecut, de Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor. Hotărârea venise după ce alți participanți la licitație au contestat rezultatul, iar Agenția a dispus reevaluarea ofertelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: