image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Femeia care și-a abandonat fetița de doar două săptămâni în scara unui bloc, REȚINUTĂ; Are 20 de ani și e din Hâncești

UPDATE 20:50 // Femeia care și-a abandonat fetița în scara blocului a fost identificată și reținută. Este vorba de o tânără de 20 de ani din raionul Hâncești.

În cadrul cauzei penale, femeia urmează să fie audiată de către ofițerul de urmărire penală și procurorul de sector.

Toate circumstanțele și ce a făcut-o pe aceasta să recurgă la așa gest urmează a fi stabilite.

Reținerea a fost posibilă datorită măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către ofițerii secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii IP Centru.

Femeia și-a abandonat fetița pe data de 6 februarie, în scara unui bloc de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău, la etajul 6, copila fiind găsită de către o locatară a acestui bloc mai târziu.

politiacapitalei.mdpolitiacapitalei.md

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru comiterea infracțiunii ,,lăsarea în primejdie”. Potrivit poliției, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă până la 27 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la doi ani.

Persoanele care au recunoscut femeia, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 062102755; 069780928.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: