Timpul Local

Elevă bătută cu picioarele de o colegă la Ciocana. Imagini cu impact emoţional

„Regreți ce ai făcut?”, o întreabă o colegă în timp ce o filmează. „Nu”, îi răspunde tânăra bătăușă. „Vei mai bate lumea?”. „Da”, îi răspunde aceea oarecum neîncrezută. „Dacă va trebui mă vei bate și pe mine?”. „Posibil”, răspunde minora. Și acest filmuleț a fost postat pe instagram și a stârnit un noul val de critici și amenințări, deja la adresa minorelor care au agresat adolescenta.

Amintim că o minoră a fost bătută cu picioarele, târâtă pe jos și obligată să pupe mâinile agresorilor. Cazul a avut loc pe 5 februarie, în preajma unui magazin de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chișinău. Întreaga scenă a fost filmată și plasată pe internetde agresoare. Totul ar fi început după ce fata batută ar fi numit-o urât pe mama adolescentei care o batea. Mai mult, nu este prima dată când aceasta este bătută în fața colegilor, iar imagini de acest fel au mai fost postate pe rețelele sociale.

„Este vorba despre niște tinere cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani. Sunt eleve la Liceul Olimp, Ginta Latină și Berezovschi. Cazul este în gestiunea IP Ciocana și vom lua decizii în cel mai scurt timp. Este un caz sfidător și obraznic. Noi, în municipiu, de mult nu am avut astfel de situații, iar răspunderea va fi pe măsură, destul de dură și obiectivă."

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *