Timpul Local

TRAGEDIE. Un copil de 9 ani a MURIT după ce s-a înecat într-un lac

Cei doi au intrat într-o gospodărie ce dispune de un bazin acvatic, dorind astfel ca să se alunece pe suprafața gheței. Oamenii legii spun că băiatul de 12 ani a reușit să iasă din apa înghețată și a fugit să o cheme în ajutor pe mama prietenului său.

La fața locului au venit mai mulți localnici care l-au scos din apă pe minorul de nouă ani, în stare de inconștiență. La scurt timp a venit și o echipă de medici care în urma acordării primului ajutor medical, au putut să constate doar decesul băiatului.

„La o distanță de aproximativ 50 de metri de casa minorului de 9 ani, este amplasată o altă gospodărie nelocativă, care nu dispune și nu este îngrădită cu gard, iar în interiorul gospodăriei a fost construit recent (vara anului 2020) un bazin acvatic cu o adâncime de aproximativ trei metri, bazinul fiind parțial umplut cu apă. (…) De către localnici, ambele familii ale minorilor sunt caracterizate pozitiv”, a spus, ofițera de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.

La moment sunt întreprinse mai multe acțiuni de urmărire penală pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc indicentul. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *