(video) A furat o bicicletă din fața unui local din capitală și a vândut-o cu 400 de lei. Ce riscă făptașul

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, locuitor a capitalei a fost reținut de oamenii legii după ce a furat o biciletă din fața unui local din centru.

Polițiștii au fost sesizați la data de 5 februarie, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, comunicând că i-a fost sustrasă bicicleta, care a fost lăsată fără supraveghere pentru câteva minute lângă o gheretă de pe str. Ștefan cel Mare.

Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 7 000 lei. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art.186 CP Furt.

Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale de investigație pentru depistarea suspectului în comiterea infracțiunii cât și a bunului sustras.

Astfel, în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de către polițiști, individul a fost identificat, localizat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina comunicând că bicicleta sustrasă a vândut-o la un preț de 400 de lei, unei persoane necunoscute. Este de menționat că acesta nu este la prima abatere fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.


Pub