(video) Proaspăt eliberat din detenție va ajunge din nou după gratii: Un tânăr a furat portmoneul unei femei chiar de sub nasul acesteia

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de polițiști, după ce a sustras portmoneul de la o femeie, în timp ce se afla în incinta unui local din Chișinău.

Cazul a avut loc pe 29 ianuarie. Femeia imediat a sesizat poliția, pentru a interveni și stabili toate circumstanțele. La locul faptei femeia în vârstă de 57 de ani, a comunicat angajaților de poliție, că în timp ce stătea la masă s-a apropiat individul și în mod deschis i-a sustras portmoneul în care avea bani în sumă de 1600 lei și a fugit într-o direcție necunoscută.

Acțiunile individului au fost surprinse de camera de supraveghere din incinta localului.

Urmare a acțiunilor întreprinse de către polițiști suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul nu este la prima abatere, fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furt, iar în ziua comiterii infracțiunii de jaf acesta a fost eliberat după expirarea a 72 de ore din Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe care le-a stat pentru un furt.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat pentru jaf, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare de la 5 la 7 ani.


Pub