17:04:23 24.04.2024
Stiri

FOTO // Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Actualitate 09.02.2021 15:59 Vizualizări2752 Autor: Ziarul National
FOTO // Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior


Radu Ștefan Bănică (19 ani), fiul cel mare al artistului, actorului și prezentatorului TV Ștefan Bănică Jr. (53 de ani), îi calcă pe urme celebrului său tată. În prezent, tânărul este unul dintre concurenții show-ului „Te cunosc de undeva”, informează Unica.ro.

Radu a câștigat prima ediție a sezonului 16 al competiției TV. Solistul s-a transformat în cântăreața Lady Gaga și a interpretat piesa acesteia Bad Romance. Pe tatăl lui îl cunoaște o țară întreagă, dar cine este mama tânărului actor? Între anii 1997 și 1999, Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu. După despărțirea de aceasta, timp de 5 ani, artistul a format un cuplu alături de Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu.

Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Deși a format un cuplu cu unul dintre cei mai celebri bărbați din România, Camelia nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică. Potrivit OK! Magazine, după despărțirea de prezentatorul TV, Camelia a început o relație cu un medic stomatolog. Singurele fotografii cu mama lui Radu din mediul online au fost surprinse de către paparazzi.

În plus, pe 19 iulie 2020, Radu a publicat un colaj cu două imagini în care este surprins alături de mama lui. În dreptul lor a scris: „Azi celebrăm pe cineva important din viața mea. Cineva care m-a învățat care este importanța credinței și a familiei. La mulți ani, mama! ❤️”.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani), și un fiu, Alexandru (1 an), din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (36 de ani).

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva.

Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, spunea Radu în 2019.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md