08:29:50 24.04.2024
Stiri

Top 5 aplicaţii moderne pentru oameni ocupaţi

Actualitate 09.02.2021 19:30 Vizualizări1736 Autor: Ziarul National
Top 5 aplicaţii moderne pentru oameni ocupaţi


Dacă inițial telefonul mobil era folosit doar pentru apeluri și mesaje, în prezent acesta a devenit un lucru esențial omului modern. Un smartphone te conectează cu oamenii, locurile și pasiunile tale. În plus, este un device aproape atotputernic pentru care există milioane de instrumente care îți pot face viața mai ușoară și, de ce nu, mai frumoasă. Vorbim, desigur, despre aplicații.

Dacă ești un om ocupat, tot timpul pe fugă, am pregătit pentru tine o listă cu 5 aplicaţii care te vor ajuta în fiecare moment al zilei.

Google Maps

Pe cât de cunoscută este aplicația Google Maps, pe atât de utilă ne este tuturor. Aplicația are o mulțime de beneficii:

  • planificarea unui traseu cu mașina, bicicleta sau transportul în comun;
  • măsurarea distanțelor;
  • oferă informații despre trafic;
  • poţi revedea istoricul locaţiilor pe care le-ai vizitat;
  • îţi reaminteşte unde ai parcat;
  • poți distribui locația curentă către alte persoane;
  • poți localiza un număr de telefon.

Despre cum poți localiza un număr de telefon cu ajutorul aplicației Google Maps găsești informații pe blogul Zoom.

LastPass

LastPass este un manager de parole securizat care stochează toate numele de utilizator și parolele tale într-un singur loc. După ce salvezi o parolă, LastPass o reține și o poți folosi de fiecare dată când vrei să te conectezi la un site. Marele avantaj e că aplicația este disponibilă pentru cele mai folosite sisteme de operare – iOS, Android, macOS şi Windows, putând fi utilizată în același timp pe toate platformele.

Todoist

Todoist este una dintre cele mai utilizate aplicații pentru gestionarea de task-uri. Are o mulțime de caracteristici care te vor ajuta să îți organizezi sarcinile, programările și termenele. Aplicația se diferențiază de alte produse similare datorită numeroaselor pluginuri pentru browsere, e-mail-uri, smartphone-uri și PC-uri, ce o fac un tool necesar oricărui om productiv.

Calm

Aplicația Calm îți pune la dispoziție diverse programe care te pot ajuta să practici meditaţia, indiferent dacă ești începător sau avansat. De asemenea, poți face exerciții de respirație pentru relaxare și poți asculta povești sau sunete ale naturii înainte de culcare. Pentru un om modern, aflat în continuă mișcare și supus la stres, aplicația Calm te poate ajuta la reducerea stării de anxietate, gestionarea stresului, creșterea nivelului de concentrare și a încrederii în sine.

Podcast Adict

Fie că eşti în maşină, în drum spre serviciu, sau în bucătărie, gătind cina pentru familie, podcasturile sunt un mod plăcut prin care poți avea acces la informația pe care ți-o dorești. Acest „radio modern” prin care îți poți filtra și asculta emisiunile preferate, în orice moment al zilei, este disponibil prin aplicația Podcast Adict. Aici găsești emisiuni atât din România, cât și din străinătate, pe o mulțime de teme, de la dezvoltare personală, IT, educație financiară și relații, până la hobby-uri și orientare în carieră.

Un studiu publicat în New York Times demonstrează că podcast-urile stimulează imaginea mentală mai intens decât vizionarea unui videoclip sau cititul și determină ascultătorii să fie mai atenți. Folosindu-se de auz, ascultătorii își folosesc imaginația pentru a construi imaginile în minte.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md