Un bărbat, snopit în bătaie de agenții de pază ai unui supermarket, care l-au prins la furat cașcaval

by D M
Distribuiti mai departe...

Un bărbat a fost bătut măr de agenții de pază ai unui supermarket din București, care l-au prins la furat cașcaval. Reprezentantul firmei de pază spune că ar fi, de fapt, vorba despre o grupare de hoți, lăsând să se înțeleagă că imaginile nu reflectă întocmai realitatea.

Se pare că indivizii, doi la număr, doar ce furaseră bunuri dintr-un alt magazin. Au făcut greșeala să mute operațiunea în cel de-al doilea supermarket. Primul a reușit să iasă cu mai multe produse, iar celălalt a fost prins în timp ce ascundea în haine opt roți de cașcaval. Se pare că produsele urmau să fie vândute.

Bărbații ar fi fost duși în spatele magazinului, iar unul dintre ei ar fi devenit recalcitrant. Concret, ar fi lăsat să se înțeleagă că afară ar aștepta mai mulți membri ai grupării, iar conflictul ar fi degenerat.

Este și momentul în care agenții de pază s-au năpustit asupra lui. L-au trântit și lovit cu brutalitate, atât cu obiecte din jur, cât și cu picioarele, apoi indivizii au fost lăsați să plece.

Firma de pază se dezice de comportamentul agenților. În urma unei anchete interne, acestora li s-a desfăcut contractul de muncă.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit, la rândul lor, dosar penal pentru purtare abuzivă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.