Galaxia DUAL Space. O nouă serie de evenimente pentru elevii care vor să afle mai multe despre profesii și meserii

ttt

Tinerii care au vârsta cuprinsă între 15-18 de ani, dornici să îmbrățișeze o meserie interesantă și solicitată pe piața muncii, pot călători virtual și descoperi informații utile despre oportunitățile care le oferă învățământul profesional tehnic prin sistem dual. 

Învățământul Dual în Moldova este tot mai solicitat de către tineri. Peste 1 500 de elevi din toată republica învață, muncesc și câștigă în același timp. Aceștia își fac studiile la 34 de instituții profesional tehnice din țară și, în paralel, învață și fac instruirea practică în cadrul a 93 de întreprinderi.

Aventura începe pe 16 februarie 2021, pe pagina de Facebook „Învățământul Dual”. Elevii care vor urmări toate evenimentele, vor răspunde corect și vor fi activi în comentarii, vor participa automat la un concurs cu premii.

Învățământul dual a trezit interes și robotului Thespian, care a revenit în Republica Moldova ca să exploreze Dual Space. Acesta îndeamnă tinerii să participe activ, să-și ia părinții, colegii și să vină la bordul aeronavei pentru a porni în marea călătorie spre cunoașterea învățământului dual unde vor trăi cele mai tari senzații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente